.

.

UXZDX CUJUX Szigetelésű Hűtőtáska, Védő Hüvely Szigetelt 2-2. 5L Víz Húgyhólyag Túrázás, Kerékpározás,

UXZDX CUJUX Szigetelésű Hűtőtáska, Védő Hüvely Szigetelt 2-2. 5L Víz Húgyhólyag Túrázás, Kerékpározás,

HUF 17730.00

Hozzáférhetőség
Készleten

Készült poliészter anyag külső burkolatot, tartós használata.Prémium szigetelt anyag belsejében tartja a víz hűvös, egy pár órára forró nyári vagy tartja a víz nem fagy meg télen.Rendelkezik 2-2. 5 Liter víz húgyhólyag tökéletesen védi ellen károkért.Ezt fel lehet használni a több, mint egy víz húgyhólyag, például a hideg italok,étel,ételek, víz, üveg, víz, tok, stb.Széles nyílás száját rögzítő szalag, egyszerű, mint a víz húgyhólyag( nem tartozék), vagy a jeget a zacskóba.Készült poliészter anyag külső burkolatot, tartós használata.Prémium szigetelt anyag belsejében tartja a víz hűvös, egy pár órára forró nyári vagy tartja a víz nem fagy meg télen.Rendelkezik 2-2. 5 Liter víz húgyhólyag tökéletesen védi ellen károkért.Ezt fel lehet használni a több, mint egy víz húgyhólyag, például a hideg italok,étel,ételek, víz, üveg, víz, tok, stb.Széles nyílás száját rögzítő szalag, egyszerű, mint a víz húgyhólyag( nem tartozék), vagy a jeget a zacskóba.Jellemzők : anyaga poliészter anyag külső burkolatot, tartós használata.Prémium szigetelt anyag belsejében tartja a víz hűvös, egy pár órára forró nyári vagy tartja a víz nem fagy meg télen.Rendelkezik 2-2. 5 Liter víz húgyhólyag tökéletesen védi ellen károkért.Ezt fel lehet használni a több, mint egy víz húgyhólyag, például a hideg italok,étel,ételek, víz, üveg, víz, tok, stb.Széles nyílás száját rögzítő szalag, egyszerű, mint a víz húgyhólyag( nem tartozék), vagy a jeget a zacskóba.Kényelmes fogantyúk, hogy könnyen végrehajtani, vagy tartsa meg a táskát, a hely, a hátizsák.Tökéletes kerékpározás,hátizsákkal,természetjárás,kemping,maraton,kajak,kerékpározás,hegymászás, síelés, snowboard, stb.Termékleírás : Szín : Fekete/ Zöld Hadsereg/Tündi/ Álcázás(opcionális) Anyag : Polyester Size : 44*20cm/17.3*7.9 in Weight : Kb. 100g/3.5 oz Ez Szigetelésű Hűtőtáska, tartja 2-2. 5 Liter víz húgyhólyag tökéletesen védi ellen károkért.Szigetelt anyag tartja a víz hűvös, egy pár órára forró nyári vagy tartja a víz nem fagy meg télen.Tökéletes kerékpározás,hátizsákkal,természetjárás,kemping,maraton,kajak,kerékpározás,hegymászás, síelés, snowboard, stb.A csomag Lista : 1* Szigetelt Hűvösebb Bag Note : fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba+/- 1-3cm.Nem tartalmaz más díszek Kérlek értsd meg, hogy különbségek miatt, a világítás vagy a számítógép, monitor, nem garantálja, hogy a képek általában a színek 100% - ban ugyanaz.

Termékparaméterek

Color:
Black/ Army Green/Khaki/ Camouflage(optional)
Material:
Polyester
Size:
44*20cm/17.3*7.9in
Weight:
Approx. 100g/3.5oz
This Insulated Cooler Bag holds 2-2. 5 Liter water bladder perfectly by protecting it against any damage.:
Insulated material keeps the water cool for a few hours in hot summer or keeps your water from freezing in winter. Perfect for cycling,backpacking,hiking,camping,marathon,kayaking,biking,mountaineering, skiing and snowboarding etc.:
Package List:
1* Insulated Cooler Bag:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is+/- 1-3cm.
Does not include other decorations:
Please understand that due to differences in lighting or computer monitors, I cannot guarantee that the photos and actual colors are 100% the same. :

Hasonló áruk